Meie kihlumise aastapäev

Tsauki. 🙂

Ma taban end järjest tihedamalt mõtlemast, et see on uskumatu kui ruttu aeg ikka läheb. Viimasel ajal on olnud nii palju sündmusi meie 3-liikmelises perekonnas, et igaüks neist tuletab jälle meelde, et oih, aasta on jälle möödas. Üks nendest sündmustest oli meie kihlumise aastapäev 25.augustil. Meie kihlumisest möödus 1 aasta.

 

Kahekesi on parem, lihtsam ja mõnusam

Siimu ettepanek oli nii romantiline, personaalne, siiras ja ainult meie jaoks. Minu meelest oli Nõva rand ettepaneku tegemise jaoks lihtsalt ideaalne. Tema siirad emotsioonid, natuke värisev hääl ja oskus teha seda nii, et ma mitte midagi ei aimanud, tõid pisara silma ja võtsid jalust nõrgaks. Ma isegi ei mäletanud, mida ma talle vastasin. 😀 Siimult hiljem küsides sain teada, et olin vastanud “muidugi”. 🙂  See hetk ja õhtu olid nii tundelised ja emotsionaalsed, et isegi Mia Isabela, kes pidi sündima 15.september otsustas juba järgmisel varahommikul, et alustab vaikselt meie sekka tulekuga. Sündis ta küll lõpuks 27.august, aga terve 26nda oskas ta hoida mind valudes ja meid haiglas ootevalmis. Ilmselt tahtis pärast sellist sündmust niiväga meie perekonnaga juba liituda.

IMG_4368

Niii mõnus on oma kodus lihtsalt puhata, lebotada ja nautida pereaega

Vahepealne aasta on olnud täis siirast rõõmu ja toimetusi. Meil on nüüd laps ja päris oma kodu. Kõik, mida on vaja, et luua üks harmooniline kooselu ja ohtralt armastust ning peretunnet. Koos olemine on palju kindlam, turvalisem ja oleme õppinud veel rohkem üksteisele toetuma ning lootma. Usaldame ja austame üksteist tingimusteta, hoiame alati kokku ja aitame teineteist. Armastus on üks imeline asi. 🙂

 

Tõeline väike pätu oli kohe lillede kallal

Meie esimene aastapäev lähendas minumeelest meid veelgi. Siim ütles hommikul, et läheb poodi süüa tooma, aga tuli lisaks söögile tagasi ka kimbu pikkade ja üliilusate tumepunaste roosidega. 🙂 Mina üldiselt olen inimene, kes ei arva, et lilledele peaks meeletult raha kulutama ja paar õit on juba ideaalne, aga sellise tähtsa tähtpäeva puhul mulle isegi meeldis neid imeilusaid lilli saada, mis muideks on praeguseni täiesti täiuslikud. Endale omaselt kinkisin mina Siimule ühistegevuse – sel korral Exit ruumi kinkekaardi. Nüüd saame koos nuputama ja seiklema minna – ma siiralt usun, et ühiselt veedetud aeg on parim kink, mida olulistele inimestele teha saab.

fullsizerender-7.jpg

Terve meie päev oli väga kodune. Veetsime kolmekesi ühe mõnusa diivanil lebotamise päeva. Mitte kumbki ei pidanud mitte kusagile lõpuks ometi minema. Niii mõnus oli niiviisi. Enne Mia sündi olime me Siimuga suured kaisutajad. Pugesime iga õhtu üksteise kaissu diivanile, vaatasime telekat ja arutasime üksteise päeva asju. Nüüd viimased aasta aega ei ole Mia meil väga kaisutada lasknud. Ta on nii aktiivne laps, et hoiab meid ka koguaeg tegevuses või kui me oleme üksteise kaisus, siis tahab tema ka tingimata meie vahele tulla ja kaisutamisklubiga liituda. Niiviisi me siis reedel kolmekesi olimegi üle pika aja ja kui Mia ringi toimetas, siis saime kahekesi olla. Uskumatu, kus ühte väikest asja saab nii palju nautida ja igatseda. Õhtul sõime 3kesi küünlavalgel sushit. Niii tagasihoidlik päev, aga täpselt ideaalne meie ühise päeva tähistamiseks. Kas teil on võimalust selliseid kaisupäevi veeta ja kas kasutate neid võimalusi?

 

Kihlumise õhtu piknikul sõi ka Siim sushit. Aastaga on ta mind seda sööma õpetanud.

Otsustasin, et kirjutan Mia täna peetud sünnipäevast siis kui ma pildid ka kätte saan. Niiviisi hoian postitusi ehk lõpuks mõistliku pikkusega ka. Aitäh, et meiega olete ! 🙂 Ja loodame, et teie ümber on palju armastavaid ja hoolivaid inimesi, kellega te saate alati olla teie ise. Hoidke üksteist! 😉

Kallistame!