Meie kihlumise aastapäev

Tsauki. 🙂

Ma taban end järjest tihedamalt mõtlemast, et see on uskumatu kui ruttu aeg ikka läheb. Viimasel ajal on olnud nii palju sündmusi meie 3-liikmelises perekonnas, et igaüks neist tuletab jälle meelde, et oih, aasta on jälle möödas. Üks nendest sündmustest oli meie kihlumise aastapäev 25.augustil. Meie kihlumisest möödus 1 aasta.

 

Kahekesi on parem, lihtsam ja mõnusam

Siimu ettepanek oli nii romantiline, personaalne, siiras ja ainult meie jaoks. Minu meelest oli Nõva rand ettepaneku tegemise jaoks lihtsalt ideaalne. Tema siirad emotsioonid, natuke värisev hääl ja oskus teha seda nii, et ma mitte midagi ei aimanud, tõid pisara silma ja võtsid jalust nõrgaks. Ma isegi ei mäletanud, mida ma talle vastasin. 😀 Siimult hiljem küsides sain teada, et olin vastanud “muidugi”. 🙂  See hetk ja õhtu olid nii tundelised ja emotsionaalsed, et isegi Mia Isabela, kes pidi sündima 15.september otsustas juba järgmisel varahommikul, et alustab vaikselt meie sekka tulekuga. Sündis ta küll lõpuks 27.august, aga terve 26nda oskas ta hoida mind valudes ja meid haiglas ootevalmis. Ilmselt tahtis pärast sellist sündmust niiväga meie perekonnaga juba liituda.

IMG_4368

Niii mõnus on oma kodus lihtsalt puhata, lebotada ja nautida pereaega

Vahepealne aasta on olnud täis siirast rõõmu ja toimetusi. Meil on nüüd laps ja päris oma kodu. Kõik, mida on vaja, et luua üks harmooniline kooselu ja ohtralt armastust ning peretunnet. Koos olemine on palju kindlam, turvalisem ja oleme õppinud veel rohkem üksteisele toetuma ning lootma. Usaldame ja austame üksteist tingimusteta, hoiame alati kokku ja aitame teineteist. Armastus on üks imeline asi. 🙂

 

Tõeline väike pätu oli kohe lillede kallal

Meie esimene aastapäev lähendas minumeelest meid veelgi. Siim ütles hommikul, et läheb poodi süüa tooma, aga tuli lisaks söögile tagasi ka kimbu pikkade ja üliilusate tumepunaste roosidega. 🙂 Mina üldiselt olen inimene, kes ei arva, et lilledele peaks meeletult raha kulutama ja paar õit on juba ideaalne, aga sellise tähtsa tähtpäeva puhul mulle isegi meeldis neid imeilusaid lilli saada, mis muideks on praeguseni täiesti täiuslikud. Endale omaselt kinkisin mina Siimule ühistegevuse – sel korral Exit ruumi kinkekaardi. Nüüd saame koos nuputama ja seiklema minna – ma siiralt usun, et ühiselt veedetud aeg on parim kink, mida olulistele inimestele teha saab.

fullsizerender-7.jpg

Terve meie päev oli väga kodune. Veetsime kolmekesi ühe mõnusa diivanil lebotamise päeva. Mitte kumbki ei pidanud mitte kusagile lõpuks ometi minema. Niii mõnus oli niiviisi. Enne Mia sündi olime me Siimuga suured kaisutajad. Pugesime iga õhtu üksteise kaissu diivanile, vaatasime telekat ja arutasime üksteise päeva asju. Nüüd viimased aasta aega ei ole Mia meil väga kaisutada lasknud. Ta on nii aktiivne laps, et hoiab meid ka koguaeg tegevuses või kui me oleme üksteise kaisus, siis tahab tema ka tingimata meie vahele tulla ja kaisutamisklubiga liituda. Niiviisi me siis reedel kolmekesi olimegi üle pika aja ja kui Mia ringi toimetas, siis saime kahekesi olla. Uskumatu, kus ühte väikest asja saab nii palju nautida ja igatseda. Õhtul sõime 3kesi küünlavalgel sushit. Niii tagasihoidlik päev, aga täpselt ideaalne meie ühise päeva tähistamiseks. Kas teil on võimalust selliseid kaisupäevi veeta ja kas kasutate neid võimalusi?

 

Kihlumise õhtu piknikul sõi ka Siim sushit. Aastaga on ta mind seda sööma õpetanud.

Otsustasin, et kirjutan Mia täna peetud sünnipäevast siis kui ma pildid ka kätte saan. Niiviisi hoian postitusi ehk lõpuks mõistliku pikkusega ka. Aitäh, et meiega olete ! 🙂 Ja loodame, et teie ümber on palju armastavaid ja hoolivaid inimesi, kellega te saate alati olla teie ise. Hoidke üksteist! 😉

Kallistame!

 

Posted by

Ma teen tihti rohkem kui esmapilgul tundub, et jõuda võiks. Armastan enda turundusalast tööd, tantsimist, ürituste korraldamist, kodu sisustamist ning loomulikult ka oma perekonda. Mul on imearmas tütar Mia Isabela ja tõeliselt toetav abikaasa Siim-Sten. Meie kõigi nimedest kokku tulebki meie blogi nimi JAnaMIaSIim - JAMISI. Blogi kannab meie kõigi nime, kuna kajastan siin meie pere tegemisi. Praegu on välja kujunenud nii, et mul on igaks aastanumbriks varutud vähemalt üks suur ja pöörane eesmärk, mis tuleb ära täita. Üle-eelmisel aastal oli selleks "Naabrist parem" saate võit, eelmisel aastal meie pulma korraldamine ja sel aastal kõige pöörasem - enda maja ostmine, ehitamine ja sisustamine. Praegusel hetkel saadki siin blogis end hästi kursis hoida sellega, kuidas valmib meie Veneetsia. Just, lugesid õigesti, kolisime mere äärsesse majja, mille nimi on Veneetsia. Ühtlasi plaanime ka kirjutada, mida tähendab tegelikult meie pere jaoks Tallinnast teise Eesti otsa mereäärsesse külla kolimine. Keerasime elud pea peale ja peame ilmselt veel mõnda aega enda elu korda seadma. Aitäh, et elad minu pere tegemistele kaasa.

8 thoughts on “Meie kihlumise aastapäev

  1. Ma loen Teie blogi väga ja hääletasin ka Teie poolt kui kodu remontisite.Ma lihtsalt täpsustan, et postituses vist üks aps.Lapse sünnipäevaks on 26.sept aga ma arvan, et see vist peaks olema 26.aug?

    Meeldib

  2. Väga armas, et veetsite oma aastapäeva just nii nagu teie jaoks oli kõige erilisem, üksteise kaisus ja omaenda kodus! Nii mõnus lugeda teie postitusi, koguaeg kiirgab õnnelikkust ja armastust! 😍💕

    Meeldib

  3. Ma armastan aastapäevade tähistamist! Me tähistame (praeguseks) abikaasaga kolme aastapäeva: tutvumine, see kui otsustasime et nüüd oleme paar ja siis pulma aastapäev. Vastavalt siis 4. september, 15. jaanuar ning 18. mai. Nüüd just käisime jälle koos puhkamas ja leidsime endale siit https://www.kingitus.ee/kingitused-kategoorias/kingitused-pulma-aastapaevaks selle duaalmassaaži ja spa külastuse. Olgu, iga kord me ei lähe kuskile välja, aga pulma aastapäev võiks neist kolmest kindlasti kõige erilisem olla! Järgmine aasta planeerime see-eest aga reisile minna kuskile kaugemale, nii et hoian nüüd lennupakkumistel ka silma peal. Loodan, et te jätkate ka samamoodi oma aastapäevade tähistamist, nagu siia kirja panid! Nii armas ju!

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s