Filmiõhtu.!?

Hei, armsad lugejad! 🙂

Me ei ole nii ammu Siimuga kahekesi midagi toredat teinud, isegi kinno pole pärast Mia sündi jõudnud. Nii ma siis mõtlesingi, et peaks ära kasutama koduseid tingimusi ja seda suurt telekat, mille me saates pesumasina asemel valisime ja tegema ühe filmiõhtu. Aga kuna oleme sellest filmimaailmast nii eemal olnud, siis me ei teagi kohe, mis filmi vaadata.

Siim ütleb, et ta pole üldse suur filmi vaataja, kuna ta ei suuda nii kaua keskenduda, aga samas mõned naljakad komöödiad võib isegi ära vaadata. Minule jälle meeldib filme tegelt rohkem vaadata kui saateid ja seriaale.  Ja üleüldse selline kahekesi kodus mõnusasti filmi vaatamine tundub mulle väga mõnus. Eelistustest siis ka –  vahel harva meeldib mulle vaadata häid draamasid ja tõsielulisi filme, ulmefilmid lähevad enamasti minu jaoks liiga ulmeliseks. Ma armastan väga romantilisi filme ja ka komöödiaid (nagu tavaline naine) ning eriti hea kooslus on romantiline komöödia.

Missuguseid filme teie eelistate? Soovitage meile ka enda lemmikuid! 🙂 Kas korraldate ka kodus selliseid filmiõhtuid? Kui jah, siis millised need välja näevad (kas sööte midagi samal ajal või poete nt üldse voodisse teki alla ära) ? Nii vahva oleks kui jagaksite meiega enda mõtteid, äkki saame isegi midagi napsata. 🙂

Loodame, et veedate oma lähedastega palju mõnusaid sügisõhtuid.

Jana