Filmiõhtu.!?

Hei, armsad lugejad! 🙂

Me ei ole nii ammu Siimuga kahekesi midagi toredat teinud, isegi kinno pole pärast Mia sündi jõudnud. Nii ma siis mõtlesingi, et peaks ära kasutama koduseid tingimusi ja seda suurt telekat, mille me saates pesumasina asemel valisime ja tegema ühe filmiõhtu. Aga kuna oleme sellest filmimaailmast nii eemal olnud, siis me ei teagi kohe, mis filmi vaadata.

Siim ütleb, et ta pole üldse suur filmi vaataja, kuna ta ei suuda nii kaua keskenduda, aga samas mõned naljakad komöödiad võib isegi ära vaadata. Minule jälle meeldib filme tegelt rohkem vaadata kui saateid ja seriaale.  Ja üleüldse selline kahekesi kodus mõnusasti filmi vaatamine tundub mulle väga mõnus. Eelistustest siis ka –  vahel harva meeldib mulle vaadata häid draamasid ja tõsielulisi filme, ulmefilmid lähevad enamasti minu jaoks liiga ulmeliseks. Ma armastan väga romantilisi filme ja ka komöödiaid (nagu tavaline naine) ning eriti hea kooslus on romantiline komöödia.

Missuguseid filme teie eelistate? Soovitage meile ka enda lemmikuid! 🙂 Kas korraldate ka kodus selliseid filmiõhtuid? Kui jah, siis millised need välja näevad (kas sööte midagi samal ajal või poete nt üldse voodisse teki alla ära) ? Nii vahva oleks kui jagaksite meiega enda mõtteid, äkki saame isegi midagi napsata. 🙂

Loodame, et veedate oma lähedastega palju mõnusaid sügisõhtuid.

Jana

Posted by

Ma teen tihti rohkem kui esmapilgul tundub, et jõuda võiks. Armastan enda turundusalast tööd, tantsimist, ürituste korraldamist, kodu sisustamist ning loomulikult ka oma perekonda. Mul on imearmas tütar Mia Isabela ja tõeliselt toetav abikaasa Siim-Sten. Meie kõigi nimedest kokku tulebki meie blogi nimi JAnaMIaSIim - JAMISI. Blogi kannab meie kõigi nime, kuna kajastan siin meie pere tegemisi. Praegu on välja kujunenud nii, et mul on igaks aastanumbriks varutud vähemalt üks suur ja pöörane eesmärk, mis tuleb ära täita. Üle-eelmisel aastal oli selleks "Naabrist parem" saate võit, eelmisel aastal meie pulma korraldamine ja sel aastal kõige pöörasem - enda maja ostmine, ehitamine ja sisustamine. Praegusel hetkel saadki siin blogis end hästi kursis hoida sellega, kuidas valmib meie Veneetsia. Just, lugesid õigesti, kolisime mere äärsesse majja, mille nimi on Veneetsia. Ühtlasi plaanime ka kirjutada, mida tähendab tegelikult meie pere jaoks Tallinnast teise Eesti otsa mereäärsesse külla kolimine. Keerasime elud pea peale ja peame ilmselt veel mõnda aega enda elu korda seadma. Aitäh, et elad minu pere tegemistele kaasa.

5 thoughts on “Filmiõhtu.!?

  1. Vaatasin viimati vaatasin selliseid filme nagu baywatch, why him, bad moms, central intelligence ja Bridget Jones’s Baby ning mulle tõesti meeldisid. Olen ka rohkem komöödiate ja romantiliste komöödiate vaataja. Mõnikord kui on õhtul igav ning on midagi uut välja tulnud siis oleme elukaaslasega (või üksi) avanud Popcorn Time’i ning teki alla pugenud ning kui on midagi näksida, siis ikka näksime ka 😀

    Meeldib

  2. Minu 1 kõige-kõige lemmikumaid filme on The Back-Up Plan. Kategoriseerub ka sinna romantiliste komöödiate žanrisse. Julgen soovitada. 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s