Kust leida hea pulmaisa?

Tsaukii,

mina siin jälle oma pulma teemaga. Koht ja bänd on meil paigas, nagu te juba teate. Kaks tähtsat asja nimekirjast maas. Aga tegelikult on ju kolmas vähemalt sama tähtis asi puudu, või no isik – pulmavanem. Muidugi ma oskan googeldada ja saan sealt kõik need tuntud nimed, ei tohiks justkui raske olla. Aga on… sest ma ei taha meie pulma pulmaisa, kes teeb suve jooksul 50 pulma. Tegelikult ei taha isegi sellist, kellel on ainult kõik suve nädalavahetused täis. Miks? Kuna ma tunnen, et siis on meie pulm nagu järjekordne üritus ühel pikal liinil. See ei ole lihtsalt füüsiliselt võimalik, et kui pulmaisal on terve suvi pulmasid täis, siis ta jõuaks ka meie pulmaga detailideni laskuda ja teha sellest päris ainult meie päev. Paratamatult tuleb see 95% sarnane eelmisel õhtul läbi viidud pulmaga, selle vahega, et nimed on ära muudetud ja päeval on sõidetud teise Eesti otsa.

Armastus on imeline

Üks pilk ja pilt võivad öelda rohkem kui tuhat sõna (Foto: Aiki Võtti)

Muidugi ma saan aru, et nendel pulmaisadel on hunnikutes kogemusi ja nad tulevad kõige ettejuhtuvaga hästi toime… aga kas need kogemused asendavad selle erilisuse ja pühendumise just meile kahele, kes me oleme otsustanud meie jaoks erilist päeva oma lähedastega jagada. Siim on üsna tavaline mees ja ei viitsi pulma detailidesse lõpuni välja laskuda, seega saan ma rääkida siin kaudselt tema eest, aga suuresti iseenda mõtetest. Ma kujutan ette, et meie pulmavanemaks võiks olla inimene, kes on alles alustanud ja teeb seda tööd selle võrra suurema hoole ja pühendumisega. See pisike sabin sees aitaks teda ainult tagant utsitada ja pingutama panna. Pulmaisa/ema võiks osata luua väga mõnusa, siira ja sooja õhkkonna, aga samal ajal vürtsidada seda parasjagu vahvate ning lõbusate mängude ja ideedega. Ta ei tohiks olla suu peale kukkunud, aga midagi täiesti labast kindlasti ka ei tahaks.  Mulle meeldiks kui tal oleks aega päriselt süveneda sellesse, missugused inimesed me oleme ja selle põhjal läbi viia üks väga meielik pulm. Ilmselt see eeldaks temalt head inimeste tundmise võimet.

Naabrist parem korter 4

Hetk ajast, mil me alles ootasime, et saaksime ühiselt ehitatud koju kolida. (Foto: Aiki Võtti)

Kas kusagil teie tutvusringkonnas leidub selline pärl? Ma olen enam kui kindel, et googeldades sellist inimest ei leia. Või võib-olla olen ma nende vanade kalade suhtes ka liialt ebaaus. Kui teil on väga häid kogemusi ja emotsioone mõne väga tuntud pulmavanemaga, siis jagage kindlasti ka palun neid. Õige pulmaisa leidmine on nii raske ülesanne, aga mängib selle tähtsa päeva meeleolu loomisel ja hoidmisel ülitähtsat rolli. Palun jagage meiega enda kogemusi (nii külalise kui ka pruutpaarina) ja andke soovitusi. Eriti hea oleks kui oskaksite ka umbes hinnaklassi öelda, aga kui ei oska, siis loomulikult on meil ka suu peas ja saame ise hinna küsimisega hakkama. 🙂 Loodame, et sellel õigel inimesel on veel 25.august 2018 vaba.

Palju armastust teie ellu,

Jana